Buitenschoolse Opvang Dribbel Actief in Zandvoort

Welkom!

Buitenschoolse opvang Dribbel Actief ligt in Zandvoort-Zuid, heerlijk beschut temidden van de duinen in ons gezellige dorp. Wij zijn gevestigd in de Oranje Nassauschool. De BSO maakt gebruik van het lokaal van de peuterspeelzaal in deze basisschool en heeft een eigen afgesloten speelplein, omringd door duinen en voorzien van een zandbak, speelhuis met glijbaan, speelnatuur, een eigen moestuintje, een  schommel en natuurlijk veel (loop)fietsen en speelgoed.

Voor wie?

BSO Dribbel Actief is een buitenschoolse opvang voor kinderen tot en met groep 5 van de Oranje Nassauschool. Vakantie opvang kan ook afgenomen worden door kinderen van andere basisscholen.

Na een drukke schooldag kunnen kinderen lekker bijkomen op onze naschoolse opvang. BSO Dribbel Actief biedt kinderen een “thuis” aan waar ze zichzelf kunnen zijn. Bij de buitenschoolse opvang gaat het om vrije tijd voor de kinderen voor en/of na schooltijd. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker binnendoor naar hun kleuterklas gebracht en/of gehaald. Nadat de kinderen wat gedronken hebben, kunnen ze spelen, lezen of gewoon dat doen waar ze zin in hebben. Er is volop speelgoed en handenarbeid materiaal. Ook is er een plek waar de kinderen rustig kunnen zitten. Er zullen veel buiten- en sport en spelactiviteiten aangeboden worden maar hier hoeft uw kind natuurlijk niet aan deel te nemen.

De groepen worden begeleid door onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers.

Naschoolse opvang eindigt bij Dribbel om 18.00 uur. Verlengde opvang is mogelijk tot 18.30 uur.

Vertrouwd en uitdagend

Als kinderen naar school gaan, wordt hun wereld ineens een stuk groter. Hoe fijn is het dan dat je na school naar de BSO kunt waar het vertrouwd is. Omdat je naar de BSO in je eigen school gaat of naar de locatie waar je ook op de peuterspeelzaal zat. Omdat je kind net de grote stap heeft gemaakt naar de basisschool is deze vertrouwde omgeving, en kleinschaligheid erg fijn en omdat er altijd een bekende pedagogisch medewerker voor je is.

Die grotere wereld nodigt ook uit om te ontdekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan! Daar helpen we uw kind graag bij. We bieden veel verschillende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, creativiteit, muziek en techniek. We gaan graag naar buiten en maken vaak uitstapjes in onze mooie omgeving.

Wat maakt BSO Dribbel Actief zo bijzonder?

Een fijne locatie in een groene omgeving

Onze BSO is gevestigd in een mooie omgeving, dichtbij duinen en strand. De groepsruimte is gezellig en we hebben een fijne, grote buitenspeelplaats. We zijn dan ook veel buiten te vinden!

Kleine groepen, met alleen leeftijdsgenootjes

BSO Dribbel Actief biedt buitenschoolse opvang voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 5  van de Oranje Nassauschool

Flexibele contractvormen en transparante kosten

Uitstapjes, vervoer, en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niets extra’s voor. U kunt kiezen voor een contract met of zonder vakanties of geheel flexibel!

Vakantie opvang wordt aangeboden voor alle scholen

Een groot en gevarieerd activiteitenaanbod

Op onze BSO kunnen kinderen kiezen uit een divers activiteitenaanbod. Bewegen, creatief bezig zijn of meedoen aan onze sport- en spelactiviteiten. Wil je even helemaal niks? Dat mag natuurlijk ook

Lieve begeleidsters

Een vast team van liefdevolle, goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Eigenaar en hoofdleidster van de BSO is Marja Spierieus-Brugman, zij runt Dribbel inmiddels 22 jaar en is op veel dagen zelf aanwezig.

WAT HEBBEN DE OUDERS GEZEGD

Top personeel! Kinderen krijgen de aandacht. Ze gaan vaak naar buiten, ook buiten het lokaal zelf. Onze kinderen komen met positieve reacties na een schooldag, dat is voor ons het allerbelangrijkste!

Ilze Egthuijsen

Dribbel heeft voor een liefdevolle, veilige, consequente en avontuurlijke ervaring gezorgd voor onze dochter!

Kim Montauban

Onze twee zeer verschillende zonen hebben één zelfde oordeel over Dribbel: zij vonden hun tijd daar heerlijk!

Natasja Rinsma

Een team vol toppers die met zijn allen zorgen voor een warme, liefdevolle en gezellige sfeer, vol initiatieven!

Irma Heij

Wat een geweldige peuterspeelzaal! En wat gaan we het missen…. Onze mannen hebben genoten van hun tijd bij Dribbel.De deskundigheid van Marja en haar team, het meedenken en helpen met bepaalde zaken maar bovenal de hartelijkheid en de warmte die onze zoons daar elke keer weer ontvingen. Echt fantastisch. [bg_collapse view=”link” color=”#4a4949″ expand_text=”Verder lezen” collapse_text=”Inklappen” ] Een heerlijk speelplein voor de kleintjes. Glijbanen, fietsjes, loopfietsen, zandbak ze kunnen zich uitleven. En regent het? Juf Marja en haar team voorzien de kids van een regenpak en regenlaarzen en hup, voor degene die willen, kan ook dan gewoon lekker buiten gespeeld worden. Schijnt de zon? Zwembroek aan en water spelletjes doen. Sneeuwt het sneeuwpoppen maken. Juf Marja en haar team bedenken altijd wat leuks. De middag groep gaat vaak op pad buiten de school. Of het nou op de loopfietsen naar het strand is en daar lekker ijsje eten of naar de duinen, de kinderen genieten. Naar de zorgboerderij, naar een speeltuin altijd leuke en gezellige activiteiten. Niet te vergeten het jaarlijkse ‘schoolreisje’ dat vonden onze mannen helemaal geweldig. Kerstdiner, Paasontbijt, Sinterklaasfeest, Moederdag, Vaderdag, Sint-Maarten etc., overal wordt net zoveel liefde en aandacht ingestoken. De mannen kwamen altijd thuis met leuke, mooie en vrolijke knutselwerkjes en gezellige liedjes en dansjes. Kortom wij raden Dribbel echt iedereen aan [/bg_collapse]

Natasja Leurs,

Wat heeft onze zoon hier een heerlijke tijd gehad. Super lieve en kundige juffen!
Echt heel veel activiteiten buiten de deur, maar sowieso elke dag lekker lang buiten spelen. Buiten een kerstdiner, paasontbijt en spelen in de grote gymzaal als de rest van de school een snipperdag heeft, zijn er nog zoooo veel andere dingen die juf Marja en de rest verzinnen buiten de ‘normale’ dagen om.
Het begin van een leuke schooltijd is hier al ingezet. Wij zouden Dribbel echt aan iedereen aanraden.

Sophie Kroeze,

Lieve juffen! En een peuter die altijd vol verhalen thuis komt, hij noemt Dribbel ‘een feestje’

Roos Zuurendonk

Dribbel is een geweldige start voor ons kind om kennis te maken met het begrip van school, andere kindjes, juffen en samen spelen. Er zijn veel lieve juffen die altijd voor ons klaarstaan, heel ongedwongen en veel gezelligheid! Dribbel is voor alle kindjes aan te raden!!!

Aagtje Docter

Klik hier voor uitstapjes en belevenissen bij Dribbel Actief

Blog