Inschrijven

Om een bezoek te brengen aan onze BSO of om een afspraak te maken voor een gesprek kunt u contact opnemen met Marja Spierieus.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden dient u een schrijfformulier in te vullen, dit doet u via onderstaande knop. Er is momenteel een lange wachtlijst voor de BSO. Als u inschrijft krijgt u van ons zo spoedig mogelijk bericht of we u kind wel of niet kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u ons ook van tevoren eerst even bellen of mailen.

Onze inschrijfkosten zijn €25,00 per kind. U kunt dit bedrag zelf overmaken op IBAN rekeningnummer NL22INGB0006471076 tnv Peuterspeelzaal Dribbel Zandvoort ovv de naam van uw kind. Let op: de inschrijving is pas definitief als zowel het inschrijfformulier als het inschrijfgeld ontvangen is (u krijgt hiervan van ons een bevestiging). Wanneer uw kind al ingeschreven is bij de peuterspeelzaal dan hoeven er geen inschrijfkosten meer betaald te worden.

Wij zullen vervolgens twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind per mail of telefonisch contact met u opnemen om de plaatsing te bespreken.

Inschrijven