Peuterspeelzaal Dribbel in Zandvoort

Welkom!

Peuterspeelzaal Dribbel ligt in Zandvoort-Zuid, heerlijk beschut temidden van de duinen in ons gezellige dorp. Wij zijn gevestigd in de Oranje Nassauschool. De peuterspeelzaal maakt gebruik van een lokaal in deze basisschool en heeft een eigen afgesloten peuterplein, omringd door duinen en voorzien van een zandbak, speelhuis met glijbaan, speelnatuur, moestuin en natuurlijk veel (loop)fietsen en speelgoed.

Voor wie?

De peuterspeelzaal is een ontmoetingsplaats voor peuters vanaf 2 jaar & 3 maanden tot 4 jaar. De kinderen kunnen 2, 3 of 4 ochtenden/middagen per week komen spelen en vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen ze ook de hele dag komen; dit zorgt voor een soepele overgang naar de basisschool als ze 4 jaar worden.

In een veilige, liefdevolle en kleurrijke omgeving worden de peuters gestimuleerd om (samen) te spelen en te ontdekken.

Wat maakt peuterspeelzaal Dribbel zo bijzonder?

LIGGING

De ideale ligging vlak bij de duinen en de zee. We maken regelmatig leuke uitstapjes met de kinderen naar de natuur.

BUITENSPEELRUIMTE

Onze fantastische buitenspeelruimte met een stuk vrij duin. Dit stimuleert de kinderen om te ontdekken, aanraken en experimenteren. We gaan iedere dag naar buiten; lekker bewegen, bij zon of bij regen!

LIEVE BEGELEIDSTERS

Een vast team van liefdevolle, goed opgeleide leidsters. Eigenaar en hoofdleidster van de peuterspeelzaal is Marja Spierieus-Brugman, zij runt Dribbel inmiddels 22 jaar en is bijna alle dagen aanwezig.

GEZOND

We zijn een Gezonde Kinderopvang, dat wil zeggen dat we gezonde tussendoortjes stimuleren en een gezonde, gevarieerde lunch adviseren. (klik voor meer info)

WAT HEBBEN DE OUDERS GEZEGD

Top personeel! Kinderen krijgen de aandacht. Ze gaan vaak naar buiten, ook buiten het lokaal zelf. Onze kinderen komen met positieve reacties na een schooldag, dat is voor ons het allerbelangrijkste!

Ilze Egthuijsen

Dribbel heeft voor een liefdevolle, veilige, consequente en avontuurlijke ervaring gezorgd voor onze dochter!

Kim Montauban

Onze twee zeer verschillende zonen hebben één zelfde oordeel over Dribbel: zij vonden hun tijd daar heerlijk!

Natasja Rinsma

Een team vol toppers die met zijn allen zorgen voor een warme, liefdevolle en gezellige sfeer, vol initiatieven!

Irma Heij

Wat een geweldige peuterspeelzaal! En wat gaan we het missen…. Onze mannen hebben genoten van hun tijd bij Dribbel.De deskundigheid van Marja en haar team, het meedenken en helpen met bepaalde zaken maar bovenal de hartelijkheid en de warmte die onze zoons daar elke keer weer ontvingen. Echt fantastisch. [bg_collapse view=”link” color=”#4a4949″ expand_text=”Verder lezen” collapse_text=”Inklappen” ] Een heerlijk speelplein voor de kleintjes. Glijbanen, fietsjes, loopfietsen, zandbak ze kunnen zich uitleven. En regent het? Juf Marja en haar team voorzien de kids van een regenpak en regenlaarzen en hup, voor degene die willen, kan ook dan gewoon lekker buiten gespeeld worden. Schijnt de zon? Zwembroek aan en water spelletjes doen. Sneeuwt het sneeuwpoppen maken. Juf Marja en haar team bedenken altijd wat leuks. De middag groep gaat vaak op pad buiten de school. Of het nou op de loopfietsen naar het strand is en daar lekker ijsje eten of naar de duinen, de kinderen genieten. Naar de zorgboerderij, naar een speeltuin altijd leuke en gezellige activiteiten. Niet te vergeten het jaarlijkse ‘schoolreisje’ dat vonden onze mannen helemaal geweldig. Kerstdiner, Paasontbijt, Sinterklaasfeest, Moederdag, Vaderdag, Sint-Maarten etc., overal wordt net zoveel liefde en aandacht ingestoken. De mannen kwamen altijd thuis met leuke, mooie en vrolijke knutselwerkjes en gezellige liedjes en dansjes. Kortom wij raden Dribbel echt iedereen aan [/bg_collapse]

Natasja Leurs,

Wat heeft onze zoon hier een heerlijke tijd gehad. Super lieve en kundige juffen!
Echt heel veel activiteiten buiten de deur, maar sowieso elke dag lekker lang buiten spelen. Buiten een kerstdiner, paasontbijt en spelen in de grote gymzaal als de rest van de school een snipperdag heeft, zijn er nog zoooo veel andere dingen die juf Marja en de rest verzinnen buiten de ‘normale’ dagen om.
Het begin van een leuke schooltijd is hier al ingezet. Wij zouden Dribbel echt aan iedereen aanraden.

Sophie Kroeze,

Lieve juffen! En een peuter die altijd vol verhalen thuis komt, hij noemt Dribbel ‘een feestje’

Roos Zuurendonk

Dribbel is een geweldige start voor ons kind om kennis te maken met het begrip van school, andere kindjes, juffen en samen spelen. Er zijn veel lieve juffen die altijd voor ons klaarstaan, heel ongedwongen en veel gezelligheid! Dribbel is voor alle kindjes aan te raden!!!

Aagtje Docter,

Klik hier voor uitstapjes en belevenissen bij Dribbel

Blog